duminică, 12 decembrie 2010

Rulouri cu Cocos

Ingrediente:

 aluat:
un pachet de margarina (250g)
400 g faina
3 galbenusuri
100 ml lapte
20 g drojdie proaspata


 umplutura:
3 albusuri
250 g zahar pudra
100 g nuca de cocos
2 pliculete vanilie

Preparare:

  1. Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar, cele 100 ml lapte si o lingurita cu faina si se lasa la dospit.Intr-un bol se pune faina, facem o adancitura in centru, adaugam drojdia dospita, margarina frecata putin cu galbenusurile si se framanta bine pana obtinem un aluat elastic pe care il impartim in trei parti egale. Atentie acest aluat nu se lasa la dospit. Intindem fiecare portie de aluat pe rand pana la dimensiunea de cca 25/30 cm
2. Intre timp facem umplutura astfel: batem spuma albusurile cu zaharul, vanilia si la sfarsit adaugam nuca de cocos, aceasta umplutura o impartim in trei parti egale.
3. Ungem  foile cu o parte din umplutura din cele trei, rulam foaia iar cu un cutit taiem felii de grosimea unui deget si punem aceste felii intr-o tava peste care am pus hartie de copt.Cutitul trebuie bagat inainte de fiecare taiere in apa rece. Se introduc in cuptor incalzit in prealabil timp de 20 minute. La fel se procedeaza si cu celealalte doua portii de aluat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...