Ingrediente:
120gr. unt
160gr. ciocolata
100gr. zahar
4 oua
1 pachetel zahar vanilat
100 gr. faina
1/2 lingurita praf de copt
un pic de sare
230gr. branza de vaci
300-400 gr. fructe (visine)
Mod de preparare:
- Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.
- Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.
- Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.
- Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.
- Intr-o forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil fara hartie pentru copt unsa cu unt.
- In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.
- Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.
- Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .
- Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu