duminică, 19 decembrie 2010

Brownie cu branza si visine



Ingrediente:


120gr. unt
160gr. ciocolata
100gr. zahar
4 oua
1 pachetel zahar vanilat
100 gr. faina
1/2 lingurita praf de copt
un pic de sare
230gr. branza de vaci
300-400 gr. fructe (visine)

Mod de preparare:
  • Ciocolata se topeste cu untul la bain-marie.
  • Compozitia se raceste si se adauga 2 oua cu zaharul vanilat.
  • Adaugam praful de copt,sare si faina ,amestecam bine.
  • Aparte se mixeaza zaharul cu 2 oua si branza.
  • Intr-o  forma de copt diametrul de 20 cm. si inaltimea de 7 cm  se asterne cu hartie pentru copt unsa cu unt , sau o forma cu inel detasabil  fara hartie pentru copt unsa cu unt.
  • In forma se toarna un strat de compozitia cu ciocolata.
  • Peste primul strat se toarna cateva linguri din compotitia de branza sa se intinda pe suprafata.
  • Se repartizeaza pe toata suprafata 1/2 din visine si se acopera cu un strat de compozitia cu ciocolata apoi inca un strat de branza si visina si ultimul strat din comp. cu ciocolata ramasa .
  • Se da la cuptor pentru 45 min. la 180 grade C. si se raceste in forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...