sâmbătă, 9 iulie 2011

Rulada de biscuiti cu cocos si visine


Ingrediente:
1 pachet biscuiti digestivi (eu am folosit Gullon - cam 400-450g)
100g lapte de soia / cocos
1 Lg cacao
1 pachet zahar vanilat bourbon
coaja de portocala Finesse - optional
100g nuca de cocos
75g margarina moale
50g zahar praf
visine din compot
  • se sfarma biscuitii cu mana, se pun la robot sau se pun intr-o punga si se bat cu ciocanul de snitele, se pun intr-un bol; laptele se incalzeste putin, se pune zaharul vanilat si se adauga la biscuiti putin cate putin, poate nu e nevoie chiar tot...se adauga si coaja de portocala, cacaoa si se omogenizeaza! Trebuie sa rezulte un amestec ca un aluat care sa se poata intinde cu sucitorul pe care vom intinde crema de cocos( nuca de cocos amestecata cu margarina moale si cu zaharul praf) si vom presara visine
  • cu ajutorul foliei alimentare se ruleaza usor , se inchide la capete si se da la rece, de preferat pana dimineata sau cel putin 3-4 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...