luni, 14 februarie 2011

Ciocolata, migdale si marshmallow - un trio perfect!



Ingrediente:


1/2 cana unt nesarat, taiat bucatele
340g cioco amaruie 55%cacao
1/2 cana zahar tos
1/2 cana zahar brun
1/2 lg sare
2 oua mari
3/4 cana faina
1 cana mini-marshmallows
1/2 nuci tocate mare, ca: cashew, pecan, nuci, migdale etc


  • preincalziti cuptorul la 350 de grade C si tapetati tava cu hartie de copt
  • se topeste untul si 1 cana de ciocolata la bain-marie si se amesteca ocazional
  • dupa ce se ia de la bain-marie si s-a racit putin amestecul, se adauga zaharul, sarea, apoi ouale si in final faina.Se mixeaza sa se imbine perfect componentele
  • se pune aluatul in tava de copt si se coace 30-35 de minute; se scoate din cuptor si se presara restul de cioco taiata bucatele mici, minimarshmallows si nucile alese; se mai coace 5 minute pana se topeste ciocolata si marshmallow sunt pufoase(e important sa fie mini sau cel putin sa fie taiate mic pt ca se umfla la caldura)
  • se raceste complet in tava si se serveste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...