Ingrediente:
1ou si un galbenus
100g zahar pudra
1 Lg miere
1 plic zahar vanilat
100 ml ulei
250g faina
1 plic praf de copt
1 borcan gem de caise
mirodenii (vanilie, scortisoara, cuisoare, coaja de lamaie si de portocale)
200 g nuca de cocos rasa
- se amesteca oul, galbenusul, zaharul pudra, mierea si zaharul vanilat; se adauga in fir subtire uleiul; se presara faina si praful de copt; se masteca ingredientele si rezulta un aluat nelipicios ce poate fi modelat; se fac bilute care se pun distantate in tava cu hartie de copt
- se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 7-8 minute; biscuitii vor fi uscati si crapati la suprafata
- intre timp se prepara glazura: se incalzeste gemul(daca e cu fructe se paseaza)si se adauga mirodeniile
- bilutele fierbinti se dau prin gem si apoi prin nuca de cocos
Sunt foarte aromati, putin acrisori si cei mai rau...dispar repede de pe farfurie!
Sursa: Happy Blogging!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu